JEG TILBYDER

Akupunktur

Hvad er så TCM (Traditionel Chinese Medicine) Akupunktur!

Det er en behandlingsform, der tager afsæt  i det kinesiske!  Kineserne har brugt denne form for behandling gennem 4000 år overleveret mundtligt fra far til søn, indtil det var muligt at sætte det på skrift! Hvis man skal sammenligne det med vestlig medicin, kan vestlig medicin kun føres ca. 500 år tilbage! Så ja, der er nogle års forskel – ca 3500 år med lige så mange års erfaringer, der nu ligger til grund for den nutidige kinesiske akupunktur!

Irisanalyse

Der tages et fotografi af venstre og høje øjes iris. Billederne bliver analyseret og sammenholdt med dine symptomer og sygdomshistorie. 

Tegnene, som vi finder i øjet, kan have mange betydninger, – derfor er det vigtigt at få en dialog i gang. Både genetiske og erhvervede ubalancer kan være aftegnet i iris. Vi lægger vægt på at afdække, hvad der er dine stærke og svage sider.

Tungeanalyse

Man ser på, hvordan tungen ”præsenteres”,og om den ser ”levende og besjælet” ud. Man ser på spændstighed, farvenuance, facon, revner, knopper, sår, plamager, belægning. Du synes måske, at tunger bare er røde, men det er de slet ikke. Farven kan være bleg, alle nuancer af rød over lilla og sort – evt. blot i nogle områder.

Faconen bliver også studeret – er den spids, kort, bred, opsvulmet, og er den fyldt med energi/liv? Nogle tunger ruller opad, når patienten rækker den ud. Andre rækker kun en lille bitte del af tungen frem. Det fortæller alt sammen noget om personen og tilstanden.

Foredrag

Foredrag er for mig en vigtig del af det at kunne formidle viden om, hvordan du kan bibeholde et godt helbred og et godt liv!

-Igennem viden omkring menneskets fysiologi og anatomi sammenholdt med kinesisk tankegang kan du faktisk opretholde et godt liv og en sund tilgang til alderdommen

– dette emne tager jeg ud og holder foredrag om!

– Med udgangspunkt i kroppens funktion tager jeg også ud og holder foredrag om livsstil, livsindhold og en sund krop!

– Et andet emne tager udgangspunkt i, hvordan kroppen fungerer og hvad den har brug for i det daglige, til tider stressende liv! Hvordan skal vi leve og hvordan udnytter vi bedst muligt kroppens evne til at optage næring fra den mad, vi indtager uden at vi tager på!

Ovenstående er eksempler på, hvad min foredragsvirksomhed omhandler og bemærk venligst at alt tager udgangspunkt i, hvordan DU kan få det bedre, hvordan DU kan bibeholde et sundt og et godt liv.

Coaching

En anden del af det der står mig nær, og som jeg ønsker at tilbyde, er COACHING!

Efter mange års arbejde i det danske erhvervsliv er coaching blevet en del af min hverdag! Denne coaching er baseret på egne erfaringer, som jeg har tilegnet mig via mine forskellige jobs i det private erhvervsliv, hvor jeg bl.a. har været leder af såvel en større virksomhed ( ca. 300 ansatte) som en mindre virksomhed (ca. 25 ansatte) og til at have haft mit eget konsulentfirma (1 ansat)!
Det, at jeg kan trække på EGNE erfaringer, tæller for mange mennesker som noget værdifuldt.

Når de kommer til mig, så ved de, at jeg selv har prøvet at mærke på egen krop, hvordan det føles med angst, stress og en uoverskuelig hverdag! 

Herudover har jeg også samlet erfaringer op gennem et langt ægteskab med den samme  ægtefælle (nu på 40. år), hvilket selvfølgelig har givet mig en ballast til såvel at råde og vejlede i selv svære spørgsmål på det mere personlige plan!

Endelig har jeg også erfaringer gennem frivilligt arbejde indenfor sportsverdenen, hvorfor jeg med stor vægt kan sige, at det gamle ordsprog: “selvlært er vellært” så absolut står ved magt her!

Står du netop nu i en situation, der virker uoverskuelig på det følelsesmæssige plan eller ønsker du at gøre noget radikalt ved det liv du har nu, så kontakt mig og lad os få en “snak” om det, hvem ved – det kunne måske give dig et bedre liv, et liv som du ønsker dig!

Vakuumterapi

Vakuumterapi er yderst effektiv til behandling og lindring af en række symptomer, som opstår i forbindelse med kredsløbsforstyrrelser. Vakuumterapi er ligeledes virkningsfuld til forebyggelse og vedligeholdelse af kredsløbet. 

Undersøgelser viser en markant forbedring af blodcirkulationen og herigennem bedre blodtilførsel til perifærtvæv. Derved bliver blodets returløb boostet. Vakuumbehandling fremmer livskvaliteten og hjælper kroppens egne healings processer. 

Målgruppen for vakuumterapi er primært mennesker med diabetes og kredsløbsforstyrrelser. Mulige symptomer vises oftest som allergi, hus irritationer, ødemer, sår, muskelsmerter, slapt væv, åreknuder, og neuropati forstyrrelser. Er ligeledes effektfuld ved akutte og kroniske skader, samt restitution efter operationer og hård træning. 

Teknikken bag Vakuumterapi er at udsætte kroppen for skiftevis undertryk i forskellige frekvenser. Ved at udsætte kroppen for skiftevis undertryk til normal atmosfærisktryk trænes og udvides blodkarrene, hvilket forbedrer blodomløbet og antallet af kapillærer (små blodkar) forøges. Ydermere udskilles ophobede affaldsstoffer (lymfedrænage) i større grad, hvilket lindrer smerter og dermed forøges mobiliteten

Ring ikke os, vi kalder dig

Anmod om et tilbagekald

Udfyld formularen herunder for at anmode om tilbagekald