Uddannelse

Når du vælger akupunktør, så er det rigtig vigtigt, at du vælger ud fra dine egne kriterier! 

Hvis du er et af de mennesker, der vil have sikkerhed fremfor et usikkert alternativ, så bør du vælge en akupunktør med den rette baggrund og uddannelse!

At blive TCM Akupunktør tager 3 år på en anerkendt skole for akupunktører, en skole der er godkendt af èn af de 2 danske akupunktørforeninger! Når du vælger rigtig, får du en akupunktør, der udover at kunne stikke også kan vejlede med hensyn til kost og livsstil!

TCM Akupunktur

Hvad er så TCM (Traditionel Chinese Medicine) Akupunktur!

Det er en behandlingsform, der tager afsæt  i det kinesiske!  Kineserne har brugt denne form for behandling gennem 4000 år overleveret mundtligt fra far til søn, indtil det var muligt at sætte det på skrift!

Hvis man skal sammenligne det med vestlig medicin, kan vestlig medicin kun føres ca. 500 år tilbage! Så ja, der er nogle års forskel – ca 3500 år med lige så mange års erfaringer, der nu ligger til grund for den nutidige kinesiske akupunktur!

Den uddannelse, der ligger til grund for TCM Akupunktur, er som ovenfor nævnt en 3-årig udddannelse på en anerkendt akupunktørskole, hvor fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi er obligatoriske, med afsluttende skriftlig eksamen! 

Foruden disse fag og førstehjælp er der akupunkturen, der som ovenfor nævnt består af såvel nåle, men også kostvejledning, irisanalyse samt tungeanalyse for herigennem at få stillet den rigtige diagnose med efterfølgende kompetent behandling til dig – Akupunkturen bliver selvfølgelig også afsluttet med såvel en skriftlig som en mundtlig eksamen!

Alt dette for at give dig en kompetent behandling – det er DIN garanti!

Sygesikring Danmark

Som noget nyt (siden 1. januar 2012) er TCM akupunktur nu blevet godkendt af Sygesikringen Danmark, der giver tilskud til “RAB-godkendte (registrede alternativ behandlere) Akupunktører!